δείτε περισσότερα

Grundfos CM, CME Booster

Η Grundfos προσφέρει πλήρη, εξατομικευμένα συστήματα ανύψωσης πίεσης για οικιακή παροχή νερού που διασφαλίζουν βέλτιστη πίεση νερού για οικιακές εφαρμογές.Τα CM Booster, CME Booster διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις:CME Booster, CM Booster PM2, CM Booster PM1, CM Booster PT, CM Booster PS. Αφήστε μας να επιλέξουμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Grundfos Hydro MPC
grundfos Hydro MPC

Grundfos Hydro MPC

Τα συστήματα ενίσχυσης Grundfos Hydro MPC κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Χάρη στον ελεγκτή CU 352, χειρίζονται ακόμη και τις πλέον δύσκολες εργασίες ενίσχυσης με ευκολία και ακρίβεια. Τα συστήματα ενίσχυσης Grundfos Hydro MPC έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν: στιβαρές, συμπαγείς μονάδες με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τμήματα που απαιτούν service. Τα συστήματα ενίσχυσης Grundfos Hydro MPC αποτελούν την βέλτιστη λύση για όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές.

Scala2
Scala2

δείτε περισσότερα

Grundfos Scala2

Η έξυπνη και χαμηλού θορύβου οικιακή πιεστική αντλία της grundfos προσφέρει την κορυφή της συνεχόμενης σταθερής πίεσης νερού ανεξάρτητα από την πίεση του δικτύου της πόλης ή την ταυτόχρονη κατανάλωση. Πλήρως ολοκληρωμένη η νέα αντλία αυτόματης αναρρόφησης είναι σχεδιασμένη για να παρέχει νερό με πίεση σε οικίες μέχρι τριών ορόφων και ταυτόχρονα σε οκτώ βρύσες.

Πυροσβεστικά συγκροτήματα
Πυροσβεστικά συγκροτήματα

Πυροσβεστικά συγκροτήματα

Πλήρη σειρά μόνιμων πυροσβεστικών συγκροτημάτων ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη στην βιομηχανία , σε πολυόροφα κτίρια, σε τουριστικές και νοσοκομειακές μονάδες. σε σταθμούς αυτοκινήτων, σε σχολεία. Συμμορφωμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και σχεδίαση για εύκολη τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Stouraitis Industrial Booster
Stouraitis Industrial Booster

Stouraitis Industrial Booster

Οι λύσεις για την διαχείρηση πίεσης από την StouraitisPumps για βιομηχανίες ή μικρούς οικισμούς διαμορφώνονται και σχεδιάζονται πλήρως με οδηγό τις δικές σας ανάγκες H οδήγηση των κινητήρων των αντλιών με τα πιο αξιόπιστα inveter της αγοράς εγγυώνται τόσο για την σταθρερότητα της πίεσης όσο και την προστασία των αντλίων. Η οπτικοποίηση της λειτουργίας (ΗΜΙ), η στoιβαρή κατασκευή, η ποιότητα των υλικών ειναι μόνο ορισμένα απο τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προϊόντα μας στην κατηγορία.

stouraitisPumps
intro