Στους ηλεκτρικούς πίνακες StouraitisPanel είναι συσσωρευμένη όλη η εμπειρία που απαιτείται από τη διαχείριση μιας αντλίας έως ενός ολόκληρου αντλιοστασίου. Η σχεδίαση και η κατασκεύη των πινάκων αυτοματισμού γίνεται ώστε να έχετε έναν τεχνικό ο οποίος επιβλέπει την λειτουργία του αντλητικού σας συστήματος ρυθμίζοντας παραμέτρους όπως τη διατήρηση σταθερής πίεσης, την πλήρωση μιας δεξαμενής, κλπ και είναι σε θέση να το προστατέψει από κάθε δυσλειτουργία.

Stouraitis Control
Stouraitis Control

Stouraitis Control

Οι πίνακας αντλιων της StouraitisPumps είναι εξοπλισμένοι με τα ποιοτικότερα υλικά προσφέροντας στην αντλία απόλυτη προστασία σχεδιασμένος σύμφωνα με τις ανάγες τις εγκατάστασης σας.

Stouraitis Control Dual
Stouraitis Control Dual

Stouraitis Control Dual

Πίνακας πολλάπλων αντλιων της StouraitisPumps προσφέρουν την απαραίτητη προστασία καθώς και τον αυτοματισμό στην λειτουργία σχεδιασμένο να εξυπηρετεί πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Stouraitis Control Inverter
Stouraitis Control Inverter

Stouraitis Control Inverter

Η οδήγηση της αντλίας ή των αντλιών του συγκροτήματος σας αποτελεί πρόκληση για το τμήμα σχεδιασμού μας. Επιλέγοντας τα πιο σύγχρονα συστήματα προσφέρουμε τιις πιο καινοτόμες λύσεις.

Grundfos MP204
grundfos MP204

Grundfos ΜΡ204

To Grundfos ΜΡ 204 είναι μία ηλεκτρονική διάταξη προστασίας κινητήρα, που έχει σχεδιαστεί για την προστασία ενός ασύγχρονου κινητήρα ή μίας αντλίας.

Grundfos MPC
grundfos MPC

Grundfos MPC

Συνδέστε έως 6 Grundfos e-pumps και μιλήστε μαζί τους.Με λογισμικό που βελτιστοποιείται σύμφωνα με την εφαρμογή, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των αντλιών στο σύστημά σας. Χαρακτηριστικά όπως αυτόματος κλιμακωτός έλεγχος διασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή αποδοτικότητα του συστήματος.

LS Industrial system
LS Industrial system

LS Industrial system

Οι μετατροπείς συχνότητας(inverter) της LSIS αποτελούν μία από τις ποιοτικότερες, βιομηχανικής κατασκευής, λύσης για την οδήγηση κάθε κινητήρα. Ο ενσωματομένος αλγόριθμος PID αναλαμβάνει την επίτευξη απόλυτα σταθερής πίεσης στην εγκατάσταση σας.

stouraitisPumps
intro