Grundfos Service

grundfos service

H StouraitisPumps από τα μεγαλύτερα GRUNDFOS SERVICE CENTΕR βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της.

 • Πλήρως εξοπλησμένο συνεργείο έτοιμο οποιοδήποτε πρόβλημα στις εγκαταστάσεις σας.
 • Αρτια εξοπλησμένο εργαστήριο για την επισκευή και τις πιο δύσκολης περίπτωσης.
 • Μεγάλο stock ανταλλακτικών.
περισσότερα

Grundfos Dealer

grundfos dealer

H StouraitisPumps με την δύναμη των προϊόντων grundfos είναι σε θέση να σας παρέχει τις πιο ποιοτικές λύσεις στην επιλογή και στην προμύθεια του αντλητικού σας.

 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Αποθήκη έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες σας άμεσα.
 • Ανάλυση του κάθε προβλήματος για την βέλτιστη λύση.

  Aυστηρές προδιαγραφές
Πλήρης ευθυγράμμιση της εγκατάστασης με τις πλέον αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλών αποδόσεων

  Συνεχής εκπαίδευση
Συνεχής εκπαίδευση στις νέες κατασκευαστικές τάσεις και τεχνολογίες μας δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίζουμε καθημερινά την πιο σύγχρονη πρόταση για τις ανάγκες σας.

  Εμπειρία και τεχνολογία
Ο συνδιασμός των σύγχρονων μέσων σχεδίασης και επιλογής σε άθροισμα με την εμπειρία από τα μεγάλο αριθμό εφαρμογών της εταιρίας μας εγγυώνται την αξιόπιστία και λειτουργικότητα της επιλογής μας για εσας.

  Ρωτήστε μας!!
Άμεσα και δωρεάν θα έχετε την πρόταση μας για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα με μία συμφέρουσα και ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική πρόταση.

Grundfos


Grundfos

  Οι εγκαταστάσεις:
Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε την έκθεση μας και μεγάλη αποθήκη προϊόντων που μπορεί να καλύψει άμεσα όποιαδήποτε ανάγκη άντλησης καθώς και το εργαστήριο-εφαρμοστήριό μας που δίνει την ικανότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε αιτημά σας.

  Το προσωπικό:
Η άρτια εκπαιδευμένη τεχνική μας ομάδα εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μέσα είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες.

  Εξυπηρέτηση στον χώρο σας:
Πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο εγκατάστασης ώστε να σας προσφέρει τις πληρέστερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες εγκατάστασης ή επισκευής για οποιοδήποτε σύστημα αντλήσης.

Grundfos


Grundfos

Grundfos

  Service..πολύ πριν την πώληση
Πριν συμπεριλάβουμε ένα προϊόν στο δυναμικό μας εκπαιδευόμαστε πάνω σε αυτό από τον κατασκευαστή του, προμηθευόμαστε τα απαραίτητα ανταλακτικά και εργαλεία για την επισκευή του και οργανώνουμε ολόκληρη την διαδικασία για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Εξυπηρέτηση χώρο σας
Εκτός από το πλήρως εξοπλισμένο επισκευαστήριο των εγκαταστάσεων μας, διαθέτουμε ένα άρτια εξοπλισμένο δίκτυο κινητών συνεργείων αποκατάστασης βλαβών έτοιμο να σας εξηπυρετήσει στον χώρο σας.

  Πιστοποιημένες υπηρεσίες
Κάθε αντλία που επισκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας τοποθετείτε στο δοκιμαστήριο των εγκαταστάσεων μας (StouraitisPumpsTester). Μία συγχρονή κατασκευή όπου εξομοιώνονται οι πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και παράγονται οι χαρακτηριστικές καμπύλες των αντλιών καταγράφοντας πλήρως τις λειτουργικές παραμέτρους του συγκροτήματος (ηλεκτρικές και υδραυλικές) με ακρίβεια μετρήσεων ±0,05%. Στην συνέχεια η σύγκριση με τα στοιχεία που προδιαγράφει ο κατασκευαστής μας δίνει την πραγματική εικόνα για την κατάσταση του αντλητικού.Κάθε επισκευασμένη αντλία συνοδεύεται από την αναφορά δοκιμής, StouraitisPumpTester, που πιστοποιεί την ποιότητα της επισκευής καθώς και 12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας επισκευής και ανταλλακτικών.

Grundfos


Grundfos

Grundfos


Εξοπλισμός γεωτρήσεωνΗ εταιρία μας παρέχει τo πληρέστερo πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων για την εκμετάλευση της γεώτρησης σας. Συμβουλευτείτε μας για να εξασφαλίσετε την βέλτιστη επιλογή του συνολικού εξοπλισμού και την τοποθέτηση του.
  Αντλητικό συγκρότημα: Το καταλληλότερο αντλητικό συγκρότημα για τις υδραυλικές ανάγκες της εγκατάστασης σας. Παρέχουμε τεράστια πικοιλία ικανή να καλύψει κάθε είδους απαίτηση.
  Σωλήνα: Το είδος της σωλήνας το οποίο θα ταιριάζει πλήρως στις απαιτήσεις της εγκατάστασής σας. Ανάλογα με το βάθος της γεώτρησης, την επιθετικότητα του υγρού και την απαιτούμενη διάμετρο επιλέγεται και προσφέρεται το καταλληλότερο είδος.
  Πίνακες λειτουργίας-αυτοματισμού: Τον ηλεκτρικό πίνακα λειτουργίας του κινητήρα του συγκροτήματος στον οποίo ενσωματώνεται ο αυτοματισμός που απαιτεί η δική σας εγκατάσταση.
  Όργανα μέτρησης και ελέγχου: Τα υδραυλικά στοιχεία μέτρησης της πίεσης, της καταγραφής παροχής κλπ για την πιστοποίηση της λειτουργίας.
  Δεξαμενές αποθήκευσης: Μεγάλη πικοιλία μεγεθών και σχημάτων για την επιλογή του βέλτιστου για τον χώρο σας.

δείτε περισσότερα

αυτοματισμοί αντλιώνΗ βαθεία γνώση του αντικειμένου μας δίνει την δυνατότητα εκσυχρονίσουμε συγκρότημά σας εισάγοντας το κατάλληλο σύστημα για την αυτοματοποίηση της λειτουργίας του. Επίσης σας δίνουμε την δυνατότητα διασύνδεσης των μηχανιμάτων σας με σκοπό την εποποτεία τους και τον απομακρυσμένο έλεγχο τους για την ομαλότητα στην λειτουργία τους. Τοποθετήστε τα συστήματα αυτοματισμού της StouraitisPumps και εποπτεύστε την λειτουργία των αντλιών σας προλαμβάνοντας την βλάβη πριν εκδηλωθεί.
  Λύσεις τηλεμετρίας, και οπτικοποίησης: Η εταιρία μας είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις απομακρυσμένου ελέγχου, για την εποπτία των αντλιοστασίων σας. Διασφαλίστε την ποιότητα και μεγιστοποιήστε την απόδοση, ελαχιστοποιώντας το κόστος σας, ελέγχοντας όλη την λειτουργία των συστημάτων σας από το κεντρικό σταθμό. Παράλληλα η έγκαιρη ειδοποίηση - αναγγελία βλαβών προλαμβάνει από δυσλειτουργίες και εκμηδενίζει τον χρόνο αντιμετώπισης για κάθε βλάβη. Η οπτικοποίηση της λειτουργίας των αντλιοστασίων δίνει το προνόμιο της κατανόησης της λειτουργίας με την αναπαράσταση της γραφικά. Επιπλέον η δυνατότητα καταγραφής σφαλμάτων ή παραμέτρων λειτουργίας χαρίζοντας τον πλήρη έλεγχο.
  Προσαρμοσμένες λύσεις: Σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε για σας το σύστημα που θα καλύψει πλήρως το σύνολο των παραμέτρων που απαιτείται για την σωστή λειτουργία των αντλητικών σας.
  Τηλεχειρισμοί αντλιοστασίων: Χειριστείτε είτε αυτοματοποιήστε την λειτουργία των αντλητικών συγκροτημάτων από μεγάλη απόσταση όπου η μεταφορά δεδομένων ενσύρματα δεν είναι εφικτή.

Συντήρηση αντλιών


Συνέπεια - Πρόληψη - Ενημέρωση - Λειτουργία χωρίς διακοπές.
Όπως και κάθε άλλο μηχάνημα έτσι και στα αντλητικά συγκροτήματα η σωστή συντήρηση μπορεί να σας προλάβει από καταστάσεις εξαιρετικά ζημιογόνες για την παραγωγική ροή της επιχείρησης σας ή της ιδιωτικής σας εγκατάστασης. Γίνετε μέλος στα συμφέροντα προγράμματα περιοδικού ελέγχου και εξασφαλίστε την λειτουργία των συστημάτων αντλήσης σας.
Αποκτήστε εγγυημένη αξιοπιστία για τα αντλητικά σας συγκροτημάτων με τα συμέροντα προγράμματα περιοδικού ελέγχου της Stouraitis Pumps.
 • Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
 • Κτηριακά συγκροτήματα
 • Οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης
 • Ξενοδοχειακές μονάδες
Αξιοπιώντας τα προγράμματα περιοδικού ελέγχου της εταιρίας μας να μη ανησυχείτε πια για την λειτουργία των αντλητικών συγκροτημάτων σας.

grundfos


Energy check

pump energy check

Κάθε βιομηχανία, κάθε επιχείρηση και κάθε σπίτι έχει αντλίες. Δείτε που βρίσκεστε και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και CO2 αντικαθιστώντας με αντλίες υψηλής απόδοσης. Ζητήστε μας την προτασή μας.

MEET THE ENERGY CHALLENGE - NOW

System Upgrade

pump energy check

Βελτιστοποιήστε την λειτουργία του αντλητικού σας συγκροτήματος με την μετατροπή του και την προσθήκη νέων καινοτόμων τεχνολογιών.

 • Εκσυχρονισμός πιεστικών συγκροτημάτων με την εισαγωγή INVERTER.
 • Κερδίστε σιγουριά με την προσθήκη εφεδρικής αντλίας και αυτοματισμό ελεγχού.
 • Προστατέψτε τον κινητήρα των αντλητικών συγκροτημάτων με ψηφιακό έλεγχο.

Grundfos
Επίσημος εμπορικός συνεργάτης Grundfos

Με περισσότερους από 16.000 εργαζομένους και ετήσια παραγωγή άνω των 16 εκατομμυρίων μονάδων αντλιών το χρόνο, η Grundfos είναι ένας από τους ηγέτες κατασκευαστές αντλιών.
Η StouraitisPumps από τους πρώτους και μεγαλύτερους επίσημους εμπορικούς συνεργάτες της Grundfos Hellas AEBE προσφέρει στις πιο ανταγωνιστικές τιμές την πλήρη γκάμα του μεγαλύτερου κατασκευαστικού οίκου του κόσμου.
Εξουσιοδοτημένο Kέντρο Τεχνικής Yποστήριξης Grundfos

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας για την επισκευή των Grundfos προϊόντων σας. Η εταιρία μας από τα πρώτα και μεγαλύτερα κέντρα τεχνικής υποστήριξης της Grundfos Hellas είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες για την αποκατάσταση της βλάβης του αντλητικού σας είτε στις εγκαταστάσεις μας είται στον χώρο σας.

NEW Istouraitis - for iphone

i-stouraitisi-stouraitisi-stouraitisi-stouraitisi-stouraitisi-stouraitis

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή μας. Ενα εργαλείο σχεδιασμένο τόσο για τους πελάτες μας όσο και για όποιονδήποτε διαχειρήζεται αντλητικά συγκροτήματα.

 • Αποστολή βλάβης
 • Με την χρήση της εφαρμογής μπορείτε άμεσα και με ευκολία να μας στέλνετε το σύνολο των δεδομένων που θα μας δώσουν την πρώτη εικόνα της εγκατάστασης σας πολυ πριν φτάσουμε στον χωρο σας. Σκοπός μας ειναι η οργάνωση της διαδικασίας από τις εγκαταστάσεις μας ωστε οι υπηρεσίες μας να είναι ταχύτερες και αποτελεσματικότερες.
 • Εργαλεία υπολογισμού
 • Επίσης με την εφαρμογή μας, σας παρέχονται τα βασικότερα εργαλεία ηλεκτρομηχανολογικών υπολογισμών. Με την χρήση τους μπορείτε γρήγορα και απλά να βρείτε λύσεις για τον σχεδιασμό μιας εγκατάστασης και την επίλυση μηχανολογικών ζητημάτων.

Η εγαρμογή που φτίαξαμε για τους πελάτες μας. Αποκτήστε άμεσα τα εργαλεία υπολογισμών που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή και τον σχεδιασμό του αντλιοστασίου σας και κρατήστε ημερολόγιο συμβάντων για το αντλητικό σας συγκρότημα.

istouraitis


Videos

 • Grundfos Product Center Grudfos Product Center
 • energy save Υour green strategy
 • Grundfos Grundfos manufactoring
 • Grundfos Grundfos Scala2
 • Demand Grundfos iSolutions Demand Grundfos iSolutions
 • Grundfos sololift2 Σταθμοί ανύψωσης λυμάτων Sololift2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα τηλέφωνα μας λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.


Φόρμα επικοινωνίας:

Θέμα:Κυρ. Στουραΐτης & ΣΙΑ ΕΕ

 • info@stouraitispumps.gr
 • Tηλ: 210-60 20922
 • Fax: 210-60 20427
 • 1o χλμ Λεωφ. Μαροκοπούλου
  Μαρκόπουλο 19003
  Αττική.
stouraitisPumps

StouraitisPumps ©2014

intro