Grundfos SP
Grundfos SP

Grundfos SP

Το πιο δυνατό brand στο πιο δυνατό του σημείο. Αντλίες υποβρύχιες, πολυβάθμιες, φυγοκεντρικές, μεγέθους 4"-6"-8"-10"-12" με ανοξείδωτα πτερύγια, για οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση, με καταλληλότητα για καθαρά, λεπτόρευστα και μη διαβρωτικά υγρά (ειδικοί τύποι SPR - SPN) χωρίς στερεά σωματίδια και μέγιστη περιεκτικότητα σε άμμο 50 gr/m3.Κατασκευή πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα, με τριφασικό ή μονοφασικό κινητήρα(έως 3hp), κατάλληλη για θερμοκρασία υγρού από 0°C έως +40°C.Παροχή έως 278m3/h και μέγιστο μανομετρικό 670m.

Lowara GS
Lowara GS

Lowara GS

Υποβρύχια κατακόρυφη αντλία 4" κατάλληλη για άντληση νερού από γεωτρήσεις 4" και άνω.Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και πτερύγια από τεχνοπολυμερές Lexan® που τις δίνει το πλεονέκτημα του υψηλού βαθμού απόδοσης και την δυνατότητα άντλησης νερού με περιεκτικότητα σε άμμο 150 gr/m3.O κινητήρας της, μονοφασικός(έως 3hp) ή τριφασικός, διατίθεται σε δύο τύπους ελαιολίπαντος ή υδρόψυκτος ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες αντλήσης.Το άνω και κάτω μέρος της αντλίας (σύνδεση με στήλη και σύνδεση με κινητήρα) είναι από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση.Παροχή έως 21m3/h και μέγιστο μανομετρικό 347m.

Wilo TWU 4
Wilo TWU 4

Wilo TWU 4

Υποβρύχια κατακόρυφη αντλία 4" κατάλληλη για άντληση νερού από γεωτρήσεις 4" και άνω.Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και πτερύγια από τεχνοπολυμερές. Η μέγιστη ποσότητα περιεκτικότητας άμμου στην άντληση φτάνει τα 150 gr/m3. Διατείθεται με κινητήρα Franklin μονοφασικό(έως 3hp) ή τριφασικό. Παροχή έως 21m3/h και μέγιστο μανομετρικό 347m.

Franklin
Franklin

Franklin Electric

Η Franklin electric προσφέρεις μια πλήρη σειρά υποβρυχίων κινητήρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπόγεια ύδατα και άλλες εφαρμογές άντλησης. Κινητήρες κατασκευασμένοι να αντέχουν στον χρόνο σε ποικιλία από επιλογές. Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τάσεων και συχνοτήτων, τόσο σε μονοφασικούς(έως 2,2 kW στις 4") όσο και σε τριφασικούς τύπους.

Lowara SCUBA
Lowara SCUBA

Lowara SCUBA

Υποβρύχια κατακόρυφη αντλία κατάλληλη για πηγάδια και γεωτρήσεις διαμέτρου 6", από ανοξείδωτο χάλυβα, με τριφασικό ή μονοφασικό κινητήρα, κατάλληλη για θερμοκρασία υγρoύ από 0°C έως +40°C. Παροχή έως 6m3/h και μέγιστο μανομετρικό 75m.

Grundfos SB
grundfos SB

Grundfos SB

Υποβρύχια κατακόρυφη αντλία κατάλληλη για πηγάδια και δεξαμενές, από τεχνοπολυμερές, και ηλεκτρική παροχή (1x230V) με πλωτεροδιακόπτη και καλώδιο 15 μέτρων, κατάλληλη για θερμοκρασία υγρού από 0οC έως +40οC. Παροχή έως 6m3/h και μέγιστο μανομετρικό 45m.

stouraitisPumps
intro