Grundfos CR
grundfos CR

Grundfos CR

Η βασική γκάμα των αντλιών CR, που μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε βιομηχανική λύση. Οι αντλίες CR διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά υλικά: χυτοσίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα δύο κατηγοριών και εξ ολοκλήρου από τιτάνιο. Υπάρχουν έντεκα μεγέθη παροχής, με δυνατότητα παραγωγής πίεσης μέχρι σχεδόν τα 50 bar, και με ποικιλία στυπιοθλιπτών άξονα, ελαστικών υλικών και τάσεων τροφοδοσίας.

Grundfos JP
grundfos JP

Grundfos JP

Η αντλία JP είναι μία μονοβάθμια, φυγοκεντρική αντλία, αυτόματης πλήρωσης, με αξονική θύρα αναρρόφησης και ακτινική θύρα εκκένωσης. Η αντλία διαθέτει έναν ενσωματωμένο εκχυτήρα με οδηγά πτερύγια για βέλτιστες ιδιότητες αυτόματης πλήρωσης.

Grundfos CM
grundfos CM

Grundfos CM

Η οριζόντια πολυβάθμια αντλία CM (=Centrifugal Modular [Φυγοκεντρική Δομοστοιχειωτή]) διαθέτει δύο κύρια χαρακτηριστικά, το συμπαγές μέγεθος και τη δομοστοιχείωση, που καθιστούν εφικτές τις πολλαπλές διαμορφώσεις. Βασικά, η αντλία αποτελείται από μία σειρά εναλλάξιμων μονάδων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να συνεργάζονται απρόσκοπτα, ανεξάρτητα από την εφαρμογή.

Grundfos NK
grundfos NK

Grundfos NK

Οι αντλίες NK/NKG της Grundfos χρησιμοποιούνται σε παροχή νερού, βιομηχανική ανύψωση πίεσης, βιομηχανική μεταφορά υγρών, HVAC (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός), άρδευση και μεταποιητικές βιομηχανίες.Οι αντλίες τύπου end-suction χρησιμοποιούνται σε πέντε κύριους τομείς εφαρμογών: παροχή νερού, βιομηχανική ανύψωση πίεσης, βιομηχανική μεταφορά υγρών, HVAC (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός) και άρδευση.

stouraitisPumps
intro