Grundfos Unilift
grundfos Unilift

Grundfos Unilift

Οι αντλίες Unilift είναι υποβρύχιες αντλίες αποστράγγισης που έχουν σχεδιαστεί τόσο για προσωρινή/φορητή εγκατάσταση όσο και για ελεύθερη εγκατάσταση. Αυτές οι μονοβάθμιες αντλίες κατασκευάζονται κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα. Όλοι οι τύποι είναι διαθέσιμοι είτε σε μονοφασική είτε σε τριφασική έκδοση και για παροχή ισχύος 50 ή 60 Hz. Διατίθενται σε διάφορες παραλλάγές ώστε να ταιριάζουν πλήρως στην κάθε εφαρμογή. Λύματα, μικρά φρεάτια, διαυρωτικά υγρά, μεγάλη παροχή.

Grundfos DP, Seg
Grundfos DP, Seg

Grundfos DP, Seg

Οι αντλίες DP και SEG της Grundfos έχουν σχεδιαστεί για την άντληση λυμμάτων , αποστράγγηση υδάτων σε βιομηχανικές εφαρμογές και σε οποιαδήποτε απαιτητική εφαρμογή.

AUTOADAPT: Η εναλλακτική με ενσωματωμένη την λειτουργία της Grundfos autoadapt. Ηλεκτρονικό κύκλωμα το οποίο αντικαθιστά πληρως τον ηλεκτρικό πίνακα και δίνει την δυνατότητα διασύνδεσης έως 6 αντλίων με λειτουργίες όπως εναλλαγή, antiblock χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων κυκλωμάτων και στοιχείων, απλά με την τοποθέτηση στο ίδιο φρεάτιο.

Grundfos sololift
Grundfos  Sololift

Grundfos  Sololift2

Η SOLOLIFT2 είναι μία μοναδική σειρά συμπαγών σταθμών ανύψωσης που καθιστά εφικτή την αποστράγγιση οποιουδήποτε οικιακού είδους υγιεινής, οπουδήποτε χρειάζεται, ανεξάρτητα από το σύστημα αποστράγγισης βαρύτητας. Οι μονάδες συλλέγουν και αντλούν τα ακάθαρτα ύδατα διαμέσου ενός λεπτού σωλήνα πίεσης (>23mm) στον επόμενο σωλήνα καθόδου – μέχρι τα 6m ύψος ή τα 100m απόσταση.

Lowra DOMO - DOMO GRI
Lowra DOMO - DOMO GRI

Lowra DOMO - DOMO GRI

Ανοξείδωτες αντλίες οικιακών λυμάτων με πτερωτή vortex(DOMO) ή κοπτήτρα(DOMO GRI) κατάλληλες για άντληση και μεταφορά λυμάτων ή εκκένωση σηπτικών δεξαμενών και βόθρων.Παροχή έως 40m3/h και μανομετρικό έως 25m

Grundfos Multilift
Grundfos Multilift

Grundfos Multilift

Οι σταθμοί ανύψωσης MULTILIFT της Grundfos είναι εξελιγμένες, οικονομικά αποδοτικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή οικιακών λυμάτων στο εσωτερικό ενός κτιρίου και την ανύψωσή τους σε ανώτερη στάθμη σε περίπτωση που τα είδη υγιεινής βρίσκονται κάτω από τη στάθμη υπερύψωσης ύδατος.

Stouraitis Pumps Systems
Stouraitis Pumps Systems

Stouraitis Pumps Systems

Η κατηγορία αυτή οφείλει να παρέχει στην εγκατάσταση απόλυτη σιγουριά και αξιοπιστία ώστε ο χρήστης να έχει την βεβαιότητα ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία η οποία μπορεί να προκαλέσει τεράστια καταστροφή.Τόσο η αντλία (ή αντλίες) όσο και τα υπόλοιπα στοιχεία της εγκατάστασης που σας προμηθεύουμε είναι επιλεγμένα και δοκιμασμένα από εμάς στις πιο αντίξοες συνθήκες ώστε να σας προσφέρουμε τις βέλτιστες και πιο ανθεκτικές λύσεις.

stouraitisPumps
intro